Heijmans materieelveiling

Om te kunnen bieden, moet u door Heijmans Materieel Veiling, zijn goedgekeurd als koper. Zo zorgen we ervoor dat alleen serieus geïnteresseerden op de veiling kunnen bieden.

Om te worden goedgekeurd, dient u een aantal gebruikersgegevens in te voeren. Indien uw aanvraag wordt goedgekeurd krijgt u de mogelijkheid om u officieel als koper te registreren.

1. Account aanmaken
2. Bod uitbrengen
3. Veiling sluit
4. Betalen
5. Producten ophalen

Veilingen

Nog: 4 dagen 16 uur en 52 minuten

Haspelwgn1701-2500kg  Fabrikaat van Venrooij Bouwjaar 1996 Technisch in orde maar zoals je ziet vertoond deze veel gebruikerssporen....

Item bekijken

06-12-2022

11:00

Kan ik het materieelstuk bekijken voordat ik bied?

Het is uiteraard mogelijk om de materieelstukken voor de veiling te bekijken, hiervoor kunt u een afspraak maken bij Heijmans Materieel Veiling.
Tevens staan de materieelstukken uitgebreid beschreven inclusief de staat van onderhoud. U krijgt zo een nauwkeurig beeld van de staat van het materieelstuk voordat u biedt.

Heb ik het recht om een transactie te annuleren?

De transactie is bindend, het is dus niet mogelijk de transactie te annuleren tenzij het materieelstuk onjuist beschreven is.
Meer over de voorwaarden hiervoor leest u in de veilingvoorwaarden.

Ben ik koper als ik het hoogste bod heb?

Indien u bij het einde van de veiling de hoogste bieder bent en uw bod is marktconform zal het materieelstuk in de meest voorkomende gevallen worden gegund. Heijmans Materieel Beheer houd echter ten alle tijden het recht aan wie het materieelstuk gegund wordt. In geval van gunning wordt er binnen 24 uur na de veiling contact opgenomen.

Hoe kan ik bieden?

Om te kunnen bieden, moet u door Heijmans Materieel Veiling zijn goedgekeurd als koper. Zo zorgen we ervoor dat alleen serieus geïnteresseerden op de veiling kunnen bieden.
Om te worden goedgekeurd, dient u een aantal gebruikersgegevens in te voeren. Indien uw aanvraag wordt goedgekeurd krijgt u de mogelijkheid om zich officieel als koper te registreren.

Kan ik gratis bieden?

Ja, bieden is gratis.
U betaalt alleen commissie als u daadwerkelijk een materieelstuk koopt.

Commissie

Inschrijven om te bieden op veilingen is gratis.
U betaalt alleen een commissie als u daadwerkelijk een aankoop doet boven de € 15.000,- exclusief BTW. De commissie is een vast bedrag van € 250,- exclusief BTW per veiling.
De verschuldigde commissie zal gefactureerd worden op de verkoop factuur van de aankoop.

Wat kost het om een materieelstuk te kopen?

Een materieelstuk kopen op Heijmans Materieel Veiling kost tussen de EUR X en EUR XX excl. BTW, afhankelijk van de verkoopprijs.
Het bieden op onze producten is gratis, alleen indien u de hoogste bieder op het product bent brengen wij u commissie kosten in rekening.
Het verkrijgen van goedkeuring als koper is gratis, daarmee heeft u recht om op de producten te bieden.
Als goedgekeurd koper heeft u toegang tot het aanbod materieelstukken van Heijmans Materieel Verkoop. Kijk hier voor de volledige commissietabel.

Wanneer moet ik voor het materieelstuk betalen

Indien u de hoogste bieder bent en het materieelstuk wordt aan u gegund dient u deze te betalen volgens de betalingsvoorwaarden van Heijmans Materieel Veiling.
Na betaling van de factuur kan het gekochte object worden afgehaald. Contante betaling is niet mogelijk.

Wat gebeurt er als het materieelstuk niet correct is beschreven?

De verkoper is verplicht om een materieelstuk te leveren die aan de omschrijving voldoet. Wij doen ons uiterste best om alle producten juist te beschrijven. Mocht een beschrijving toch niet correct zijn zullen we gezamenlijk naar een gepaste oplossing vinden. Meer hierover in de veilingvoorwaarden.

Heb ik het recht om het materieelstuk te onderzoeken voordat ik betaal?

Ja. U kunt het materieelstuk onderzoeken en er op de locatie mee proefdraaien om er zeker van te zijn dat deze voldoet aan de omschrijving.

Hoe kan ik mijn biedingen in de gaten houden?

Zo kunt u de materieelstukken waarop u heeft geboden eenvoudig in de gaten houden.
U vindt de link naar “mijn biedingen”' in het linker menu nadat u ingelogd bent.