Strategisch onderhoud

Wij beheren het inframaterieel en ontzorgen de gebruiker.

HMB Inframaterieel is verantwoordelijk voor beheer van het materieel van Heijmans Infra. Wij zorgen dat het materieel tegen zo laag mogelijke kosten, maximaal in te zetten is bij de diverse werkmaatschappijen. Wij verzorgen daarbij het investeringstraject, bedrijfsgereed maken, reparatie, onderhoud, aanpassingen, schade reparaties tot de uiteindelijke verkoop. Het machine park bestaat uit voertuigen boven 3500 kg. En (mobiele) materieel voor Civiel, Bodemspecialismen, Wegspecialismen, Kabels- en leidingen, Asfalt verwerking- en productie, Wegbouwkunde.

We voeren dit uit in onze goed uitgeruste werkplaatsen in Rosmalen. We hebben daarbij ook nog een constructiewerkplaats en kunnen draai- en freeswerk verzorgen. Onze servicemonteurs verzorgen de werkzaamheden op locatie, ze zijn voorzien van een volledig ingerichte servicevrachtwagen. De medewerkers van ons team zijn goed opgeleid en waar nodig gespecialiseerd in specifiek materieel. Ze zijn op hun werkplek veilig en duurzaam actief.

Wilt u meer weten van strategisch onderhoud of onze dienstverlening dan kunt u contact opnemen met 073-5346060 en hmbinframaterieel@heijmans.nl.